Vi har under åren prisats för flertalet av våra projekt. Här visar vi ett axplock av de utmärkelser och priser vi vunnit för vår ljuddesign.


IMP-Better.png

The Impossible Run
International Sound Awards

The Impossible Run har vunnit utmärkelsen "Better Sound 2017" i totalt tre kategorier och har i september 2017 chans att vinna ytterligare priser i tävlingens final.

WHERE-Better.png

Where The Light Guides You
International Sound Awards

Where The Light Guides You/Dit Ljuset Leder har vunnit utmärkelsen "Better Sound 2017" i totalt två kategorier och har i september 2017 chans att vinna ytterligare priser i tävlingens final.

IMP-Resume.png

The Impossible Run
Resumé Månadens Kampanj

Projektet och kampanjen kring The Impossible Run prisades 2017 av Resumé i tävlingen Månadens Kampanj under kategorin Content. Kampanjen genomfördes av McCann Stockholm.

BARN-Transform.png

Åhléns City - Barnavdelningen
Transform Awards

I april 2016 belönades ljuddesignen för barnavdelningen på Åhléns City med ett silver i kategorien "Best use of Audio Branding" i tävlingen Transform Awards i London.

BARN-BestPr.png

Åhléns City - Barnavdelningen
Audio Branding Awards

2015 tog den konceptuella ljuddesignen för barnavdelningen på Åhléns City hem utmärkelsen "Best Practice Case" under prestigefyllda tävlingen Audio Brandning Awards i Berlin.

Ackrediterad medlem
Audio Branding Society och LLB

Vi är en ackrediterad medlem i den internationella organisationen ABS, Audio Branding Society samt i föreningen LLB, branschorganisationen för professionella inom ljud, ljus och bild.