AddX var namnet och konceptet på Berghs School of Communications Grad Show 2017, som gick av stapeln 18-20 maj. Studenterna beskriver utställningen själva som ett sinneslabb där de experimenterat med att uppfatta budskap på nya sätt, genom att addera eller maximera sinnen. Lexter delade med sig av idéer och tankar och sponsrade årets utställning med ljudtekniska lösningar. I huvudentrén kunde besökaren uppleva utställningens audiella huvudtema, spelandes ur både riktade högtalare och ljudpuckar från oss. 

Studenterna var även nyfikna på hur våra sinnen påverkar varandra.  Vi tog upp ett exempel kring hur hörsel och syn samspelar.  Genom en film visade vi hur ljudet av ett härligt vågbrus plötsligt uppfattas som ett störande trafikbrus. Läs mer om detta på studenternas blogg här. Du kan också läsa mer om utställningen i sin helhet här.

Lexter_at_Berghs