Wow! Vilken kväll det blev för Lexter-gänget som medverkade under det första årliga International Sound Awards i Hamburg igår. Med fem ”Better Sound”-priser och tre ”ISABell Winner”, det mest prestigefyllda pris som delades ut i tävlingen, blev vi kvällens stora vinnare! 

”Vi är överväldigade av det fantastiska mottagandet dessa projekt fått och självklart är vi extremt stolta över projekten och alla inblandades otroligt engagerade insatser” säger vår grundare och ljudarkitekt Margareta Andersson. 

Vi tävlade med två bidrag, The Impossible Run och Where The Light Guides You / Dit Ljuset Leder, nominerade i tre respektive två kategorier. I och med nomineringarna prisades bidragen med utmärkelsen ”Better Sound” som vi fick ta emot tillsammans med övriga 13 nominerade bidrag under galan på legendariska Gruenspan i Hamburg. The Impossible Run tog dessutom hem kvällens mest prestigefyllda utmärkelse, ISABell Winner, i alla de tre kategorier projektet var nominerat i (Health, Social & Culture samt Universal Design). 

ISA2017