I februari i år hade utställningen Dit ljuset leder eller Where the Light Guides You som den också är känd som premiär på Designgalleriet i Stockholm. Där fick besökarna ta del av en magisk utställning där glasföremål i ett mörkt universum fick liv genom ljus, musik och doft. Glaskonstverken formgavs av designern Alexander Lervik, musiken komponerades av artisten Eva Dahlgren och vi på Lexter stod för den nytänkande ljud- och doftdesignslösningen (läs mer här). Projektet har uppmärksammats både på hemmaplan i Sverige men även internationellt, bland annat med nomineringar och minst två priser i tävlingen International Sound Awards som avgörs 21 september i Hamburg. Nu ska konstverken säljas hos Bukowskis och visas upp under en fantasifull utställning, öppen för allmänheten vid Berzelii Park mellan 17-31 augusti. 

Violinisten.png