Lexters audio branding och ljuddesign på Mood Stockholm är nominerat till International Sound Awards 2018! Projektet är nominerat i tre kategorier: Audio branding, Audio Marketing samt Soundscapes and Ambient Sound. I och med nomineringarna har vi redan tilldelats priset ”Better Sound 2018” i samtliga kategorier. Finalen går av stapeln i september i samband med Reeperbahn Festival i Hamburg och då har vi chans att vinna priserna ”ISABell Winner” och ”Grand Prix”. 22 bidrag från runt om i världen är nominerade till tävlingen och utöver Sverige så kommer bidragen från Australien, Belgien, Costa Rica, Tyskland, England, Finland, Frankrike, Indien, Italien och Schweiz. Lexter har arbetat med Mood Stockholm sedan öppningen 2012, lyssna och läs mer om projektet här.

 

Mood Stockholm ISA 2018_Rityta 1.jpg