På Lexter har vi haft turen att jobba med många spännande och krävande uppdrag i utomhusmiljö. Det har gett oss en svårslagen erfarenhet inom området. För utomhusbruk har vi både allmänteknik och utprövad, tålig specialteknik som sensorer och liknande.

Då utomhusteknik måste tåla tuffa förhållanden specialbygger vi ofta egna lösningar. Nedan visar vi ett axplock utvalda produkter:


Strömlösa, interaktiva utomhushögtalare

Vi erbjuder ett flertal utomhushögtalare som passar utmärkt för er som har historier att berätta eller information att förmedla.  Högtalarna uppfyller flera viktiga krav och förutsättningar för att fungera för alla utomhusmiljöer, både när det kommer till funktionalitet såväl som flexibilitet vad gäller placering. 

Högtalarna;
- Behöver inte någon extern elförsörjning
- Är enkla och lättillgängliga att använda
- Kan stå utomhus året runt
- Tål väder och vind
- Kräver minimalt med underhåll
- Har ytor för textinformation

Vi erbjuder flera olika utföranden och det är även möjligt för er att skräddarsy den tekniska lösningen efter era önskemål.

uturn_miljo.png

U-turn Round

U-turn Round, även kallad vevlåda, drivs genom att den vevas igång. Finns även med förstorad front för infällnad i modul.

solarpost.jpg

Ljudskyltar

Ljudskyltar med informationstavla. Ljudbudskapen drivs genom solcells-lösning, eller genom att den vevas igång.

solarpost.jpg

Audio Solar Post

Audio Solar Post är en enkel ljudbudbärare som drivs via solceller.
Du interagerar lätt med hjälp av knappar.


Se vår film om vevlådan U-turn Round!

I filmen till vänster visar vi hur vevlådan U-turn Round fungerar, låt dig inspireras!

 

Landscape

Landscapeserien använder vi för att strategiskt placera ut satellithögtalare och subwoofers som effektivt kamoufleras bland buskar och träd.

Resultatet är en urban miljö eller trädgård där gästerna omgärdas av perfekt och ”osynligt” ljud,  alltid med perfekt volym.

 

Landscape_Halfsize.png